Skip to content

Ik heb een woning, boerderij of agrarisch bedrijf in het buitengebied ​

Gewoon tot op hogere leeftijd kunnen blijven wonen, zonder financieel zorgen of zwaar onderhoud.

Cambio Creations ontwikkelt inspirerende leefomgevingen midden in de natuur

Bent u gewend buiten te wonen en wilt u dit eigenlijk niet inruilen voor een seniorenwoning in het dorp bij de bushalte? Heeft u een agrarisch bedrijf en wilt u stoppen met de bedrijfsvoering? Of misschien heeft u behoefte aan (gedeeltelijke) verzilvering van het in stenen opgesloten vermogen? Wij kunnen u helpen met een verkoop-terughuur of een aankoop met doorontwikkeling-oplossing. Uiteraard geheel in overleg en rekening houdend met uw wensen. 

Hoe werkt het precies

Verkoop met terughuur constructie
landelijk onroerend goed 

Voor wie

U bent eigenaar van landelijk onroerend goed en wilt nog een aantal jaar in de voor u zo vertrouwde woning blijven wonen. Maar u heeft geen behoefte meer aan het vele onderhoud en behoefte aan het geld dat vrijkomt bij verkoop, om zo nog meer te kunnen genieten van het leven en mogelijk te kunnen schenken aan uw kinderen. 

Hoe werkt het?

Uw voordelen

Verkoop met doorontwikkeling constructie
landelijk onroerend goed 

Voor wie

U bent eigenaar van landelijk onroerend goed en heeft behoefte aan een gemoderniseerde levensloopbestendige woning, maar wil graag nog in de voor u zo vertrouwde omgeving blijven wonen. 

Hoe werkt het?

Uw voordelen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u uw persoonlijke situatie voorleggen? Dat is altijd mogelijk. Ik kom graag langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Laat uw gegevens achter via dit formulier en ik neem contact met u op, om uw vastgoedwensen en –kansen samen te bespreken.

Raoul Rijntjes

info@cambio-creations.nl

“Ik ben blij dat mijn geld vrijkomt, zodat ik mijn kinderen financieel kan ondersteunen.”