Skip to content

Verblijven midden in de natuur?​

Huur een Cambio natuurhuisje.  

Cambio natuurhuisje

Voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en ruimte ontwikkelt Cambio Experience momenteel de verhuur van vakantiehuisjes op bijzondere plaatsen. 

Even weg van de hectiek en de drukte van de stad. Cambio koopt en gaat in de natuur gelegen vakantiehuisjes verhuren.

Van Tiny Houses tot iets grotere huisjes. Wat deze vakantiehuisjes gemeen hebben is dat ze niet in een park liggen maar solitair in de natuur. Weg van de drukte. 

De huisjes kunnen in geheel Europa gelegen zijn, met één voorwaarde: de locatie moet uniek zijn. Duurzaamheid, rust en natuur staan hoog in het vaandel.

Daarnaast zijn er plannen om een concept van verplaatsbare Tiny Houses te gaan lanceren. Die tijdelijk op verlaten plekken geplaatst kunnen worden. Voorzien van eigen water en stroom, op een echte wow-locatie. 

Op dit moment is de ontwikkeling en realisatie van de Cambio Experience Natuurhuisjes in voorbereidingen en zijn er nog geen huisjes te huur.

Zodra dat wel het geval is zal dit kenbaar gemaakt worden.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u uw persoonlijke situatie voorleggen? Dat is altijd mogelijk. Ik kom graag langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Laat uw gegevens achter via dit formulier en ik neem contact met u op, om uw vastgoedwensen en –kansen samen te bespreken.

Raoul Rijntjes

info@cambio-creations.nl

"even een paar dagen uit de hectiek en in de complete rust. Een verademing met enkel natuur om je heen!"