Skip to content

De Steenen Kamer

Zelfstandig wonen midden in de natuur

Over de Steenen Kamer

Tot op latere leeftijd nog zorgeloos wonen in een rustige omgeving vol luxe en groen? Woonproject ‘De Steenen Kamer’ heeft dit mogelijk gemaakt in het buitengebied van Wijk bij Duurstede. In een karakteristieke boerderij en omliggende opstallen zijn vijf prachtige woningen gerealiseerd, waar het bewoners aan niets tekort komt. Met ruim twee hectare eigen grond is voor iedereen een zee aan ruimte en vrijheid te vinden. Daarnaast beschikken alle woningen over een eigen terras. Dankzij de samenwerking met Buurtzorg Nederland is de stap naar alle gewenste zorg 24 uur per dag dichtbij. De Steenen Kamer biedt zo een unieke mogelijkheid om in rust en ruimte te kunnen genieten van een heerlijk en vitaal leven.

Dagelijks wandelen door het gemeenschappelijke privépark, even van de rust genieten in de boomgaard of eigen groenten verbouwen in een moestuin. 

Met zorg voor elkaar

De Steenen Kamer werkt nauw samen met Buurtzorg Nederland. Hierdoor is er 24 uur per dag een bekend aanspreekpunt binnen handbereik die de juiste zorg kan bieden of inschakelen voor de toekomstige bewoners. Van een eerste antwoord bij zorgvragen tot acute medische hulp. Het sociale karakter met de medebewoners zorgt voor een welkome aanvulling hierop. Of het nu gaat om een wandeling door het prachtige landschappelijke privépark of een gezellig drankje op een van de terrassen. Daarnaast zijn in alle woningen de nodige faciliteiten aangebracht die het luxe woongenot tot op latere leeftijd mogelijk maken. Zorgeloos genieten noemen we dat.

Voordelen de Steenen Kamer

  • Midden in de natuur zelfstandig wonen, maar toch terug kunnen vallen op buren voor gezelschap of ondersteuning. 
  • Geen tijd meer kwijt aan onderhoud van huis en tuin. 
  • Een unieke woonvorm volgens het principe van erfdelen: zelfstandige levensloopbestendige woningen met een gemeenschappelijk erf en park.

De woningen zijn allen verkocht. 

Heeft u interesse in een vergelijkbaar project of een vraag?

vul ons contactformulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u uw persoonlijke situatie voorleggen? Dat is altijd mogelijk. Ik kom graag langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Laat uw gegevens achter via dit formulier en ik neem contact met u op, om uw vastgoedwensen en –kansen samen te bespreken.

Raoul Rijntjes

info@cambio-creations.nl

“ Het is een droom van mij om midden in de natuur zelfstandig te kunnen wonen, zonder te vereenzamen.”